Dobrodošli na portal Anglozine

Korišćenjem bilo kog dela portala Anglozine automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja:

1. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala Anglozine, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

2. Ni jedan deo portala Anglozine ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

3. Anglozine posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala Anglozine. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala Anglozine, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

4. Portal Anglozine sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

5. Anglozine sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Anglozine koristite na vlastitu odgovornost i Anglozine se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

6. Pristup Anglozine portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

7. Anglozine polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Anglozine i podložno je tužbi.

8. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Anglozine, gostujući pisci…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

9. Ukoliko smatrate da je Anglozine povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

10. Anglozine sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

11. Anglozine linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

12. Anglozine objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

13. Video fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Anglozne nema niti može imati uticaja. Samim tim Anglozine nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

14. Anglozine zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.