Knjižara u mom gradu

ANGLOZINE

vas poziva da učestvujete u projektu

„Knjižara u mom gradu“

Anglozine, onlajn portal za književnost i kulturu, objavljuje poziv za učešće u projektu „Knjižara u mom gradu“ s ciljem promocije kulture čitanja u celoj Srbiji. Projekat se realizuje kroz intervjue s knjižarama.

Tim portala Anglozine je već uradio intervju s najstarijim književnim kutkom u Novom Sadu, knjižarom Most, i intervju s ogrankom knjižare The English Book u Novom Sadu, a u planu su i ostale knjižare u ovom gradu.

Verujemo da u Srbiji ima veliki broj zanimljivih kutaka za čitanje i kupovinu knjiga i zato vas pozivamo da učestvujete u projektu tako što ćete organizovati intervju s omiljenom knjižarom u vašem gradu. Intervju ćemo objaviti na srpskoj verziji veb-sajta portala Anglozine.

Pogledajte sve intervjue koje smo do sada uradili

Osnovne smernice:

  • Pitanja možete smisliti sami i poslati nam na pregled pre samog intervjua. Ako trenutno nemate inspiraciju, a hteli biste ipak da uradite intervju, javite nam se i mi ćemo vam obezbediti pitanja.
  • Maksimalan broj pitanja je 10 ako se odlučite da ih sami osmislite.
  • Intervju s knjižarom možete da organizujete elektronski ili odlaskom u samu knjižaru.
  • Uz intervju potrebno je poslati maksimalno četiri fotografije. Fotografije možete da snimite sami ili možete da pitate knjižaru da vam ih ona ustupi.
  • Na kraju intervjua ubacite svoju biografiju u vidu 2–3 rečenice da bismo vas bolje upoznali. 🙂

Ako imate dodatna pitanja, javite nam se na imejl redakcija@anglozine.com ili na našu stranicu na Facebook-u. Čekamo vas! 🙂