Praznični popusti za knjigoljupce

ANGLOZINE
Imam jedan savet za sve knjigoljupce u Srbiji: spremite svoje novčanike jer novogodišnji i božićni popusti su uveliko krenuli u knjižarama.

Ovogodišnja, trinaesta po redu Noć knjige u organizaciji knjižarskog lanca Delfi održala se 18. decembra. Ovu Noć knjige, kao i svake godine, obeležilo je puno popusta od 20% do 45% i kao i razni pokloni. Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da svrate do knjižare, Delfi je pripremio popust i na kupovinu knjiga preko njihovog sajta. Ako ste preskočili ovu manifestaciju, znajte da se sledeća održava u junu, a do tada pročitajte kako se tamo provela naša koleginica Sandra Bakić-Topalović sa bloga Stsh’s Book Corner.

Popusti od 30% do 60% vas čekaju i na štandovima u Domu sindikata jer je u toku novogodišnji i božićni sajam knjiga, koji će trajati do 17. januara 2016. godine. Pored knjiga, ovde možete pronaći antikvitete i stare ploče. Ulaz je besplatan.

Pojedinačne knjižare takođe nude praznične popuste. Kako bi zaokružili svoju izdavačku delatnost koja je u ovoj godini bogatija za 13 naslova, Booka je rešila da obraduje svoje čitaoce popustima i do 30% na svoj asortiman i besplatnom dostavom.

Dereta takođe ulazi u Novu 2016-u sa popustima koji važe u njihovim knjižarama i na njihovom sajtu. Možete ostvariti popust od 25% za 2 kupljene knjige, 30% za 3, 40% za 4 knjige i 50% na kupovinu 5 i više knjiga.

Nemojte zaobići ni sajt izdavačke kuće Leo jer vas tamo čekaju Lavovski popusti dečije, klasične i savremene literature, kao i izdanja popularne psihologije, a uz to dobijate i obeleživač knjiga kao poklon.

Na sajtu izdavača Evro Book možete naručuti trilogiju Stoleće Kena Foleta po ceni od 3999 dinara. Poštarina je besplatna, a popust traje do 31. decembra.

Pod parolom Ukrasite jelku knjigom, Službeni glasnik organizuje prazničnu akciju dve knjige po ceni jedne. Akcija traje do 31. januara 2016. godine.

Knjižara Beopolis u Beogradu će takođe obradovati ljubitelje knjige u toku praznika. Sniženja su od 10% do 30% na sledeća izdanja: Logos, Fabrika knjiga, Komiko, Geopoetika, Booka, Rende, Tardis, Tanesi, Fakultet za medije i komunikaciju, Omnibus, Paideia, L. O. M., System Comics, Clio, Književna radionica Rašić, Heliks, Sirius Productions, Odiseja i Boban Knežević. Snižene knjige možete pronaći na dve lokacije, u Euro centru i u Domu omladine do 15. januara 2016. godine.

Takođe, svratite i u knjižaru Most u Novom Sadu, gde vas očekuje 30% popusta na sva Prometejeva izdanja i još 50 naslova na sniženju.

Da li smo nekog zaboravili? Ako saznate za još neke popuste, javite nam, rado ćemo ažurirati ovaj tekst.

Milica

Milica

Milica je englesko-srpski prevodilac i masterski student engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Kontakt: LinkedIn https://rs.linkedin.com/in/milica-dragićević-353a95ab
Milica